5 Aralık 2012 Çarşamba

hiç bir kızı etkilemeyecek filmler serisi no: 22



dünya ve başka bi ortam (outworld demeyim şimdi ne gereği var gibi geldi) arasında bi dönem ne gereği varsa çok sikko bi anlaşma yapılır. bu anlaşmaya göre adam dövme turnuvasında kim on kez kazanırsa diğerini işgal edecektir. dünya adına turnuvaya katılacak tipleri  raiden (ki o da vurdulu kırdılı film deyince aklı çıkan christopher lambert oluyor) seçmektedir. dünya 9 turnuva üstüste kaybetmiştir. ve enteresandır onuncu turnuva için adam seçme işine yine raiden baklaktadır. kimse de dokuz turnuvadır kaybetmesine rağmen ''senin yapacağın işi sikeyim'' dememiştir kendisine. dünya resmen takımın başına sezon başında bülent uygunu getirip yedince haftada onu kovup ziya doğanı devre arasında da yılmaz vuralı getiren anadolu takımı gibiymiş. şimdi keşke böyle örnek vermeseydim buraya kadar okuyan kız vardı belki ama bu örnekten sonra ''hofffsss çok adam muhabeti oldu yhaa'' diyip uzaklaşabilir. hello kittyli iç çamaşırı olan insanlar olsun burada istiyorum ama olmuyor. neyse devam edeyim.



 dokuzunca turnuvada filmin kötü adamı Shang Tsung Lui Kengin abisini dövmüş ve emmiştir. ama fantastik ortamlarda böyle şeylerin olabileceğini bildiğimiz için bunu garip karşılamıyoruz. bir adamın diğerini emmesi bize çok çirkin gelen bi şey olsa da fantastik ortamlarda olaya öyle bakılmıyor. zaten shang tsung kimi dövse onu emmektedir bu yüzden herkes normal karşılamıştır olayı. ''başın sağolsun Liu duyduk ki abini emmişler'' falan diyerek liuyu teselli etmişlerdir. bu arada Shang Tsung ı oynayan eleman olan Cary-Hiroyuki Tagawa ne kadar da orospuçocuğu tipli bir insan böyle değil mi? bi insan bu kadar itici bi tip olabilir. haa belki tanısam çok severim o ayrı ama şu anda kanaatim bu yönde. bence kesin çok büyük orospu çocuğudur.


 reydın onuncu turnuva için abisi emildiği için intikam falan isteyen Liu Kengin yanısıra Kano adlı bir hayfutu kovalayan polis bi kişi olan Sonya ve olayı vurdulu kırdılı filmlerde oynamak olan Johnny Cagei seçer. şimdi Liu Keng tamam olabilir. hadi sonya da bi yere kadar çünkü Kano ortağını öldürmüş intikam mintikam istiyor artı yer yer kareteli olaylar yapıyor polislik mesleğinde kendisi. ama Halil Ergün ile meslektaş bir kişi olan Coni Keyc ne amınakoym ya? raiden resmen takımı küme düşürmek için kadro kuruluyor.










 Coni artist olması yetmez gibi bir de yaman denyodur.turnuva için adaya geldiklerinde bile hala ''offff abi film seti di mi buralar'' diye zevzeklik yapmaktadır. karşısında envaii çeşit ninjalık edilmekte, hatta Sub Zero buz falan çekip bi adamı kırarak herkesin aklını almaktadır. buna rağmen Coninin denyoluğu sınırsızdır. ''adamlar yapmış abi yeaaa aşmış adamlar film işini'' diye gezinmektedir.

 filmin bayaa ilerleyen bölümlerinde Coni en sonunda Scorpion ile dövüşürken olaylara uyanır. ki oralar da çok süper bölümleri lan ormanda uçan tekme çekmeler oradan zındanlara geçip türlü ninjalıklar falan... o arada Liu Keng de sub zeroyu yerde bulduğu bir kova ile döver. ki oralar da çok güzel.  sonya nın kano ile kavgası filmin en vasat ekşını ama olur o kadar. sonra tek numarası olan yerde yatan adamın kafasını iki bacağı arasında sıkıştırma ile kanoyu öldürür. dövüş boyunca sonyanın götüne bakarız biz de tüm film ekibiyle birlikte.

 sonra dieğer tarafa geçerler Liu Keng orada da reptile ı döver. filmin en güzel sahneleri de bunlar lan. ekşının sonunda Liu keng bili bili bili çekerek reptaylı kırar.Coni de Goroyu döver. sonra  Shang Tsung Sonyayı kaçırır. Liu Keng gidip onu döver. abisinin ruhunu kurtarır. memlekete dönerler tapınakta bi sürü çocuk sevinir bunlar karşılar derken gökyüzünde imparator belirir ve kabaca ''sizi skicem'' gibilerden bişeyler söyler. yani o kadar ayılaşmaz ama o manaya getirir. elemanlar da kendine güvenen poz verir filmin gaz müziği girer. o ara izleyici de eşşek değilse ''abi bence ikinci film gelir'' diye düşünür. 


 bence dünyanın en süper filmleri olmasına rağmen ne yazık ki skora ekmeğe zerre hayrı olmayacak filmler serisine bi süre ara vereceğim gibi. kafamda böyle maaş bağlasalar izlenmeyecek ama ortamda kilo ile prim yapacak, ''yaaa cerencim nasıl bi tesadüf bu inanamıyorum benim de en sevdiğim filmdir Hair'' dediğinizde sizi ışıl ışıl parlayan masalsı seksler diyarına götürecek filmler serisi şeyetmek var kafamda. bi de bi süredir buraya bişiy yazmamışım. çünkü başımı sekslerden kaldıramıyordum. ahahahhe yok lan:((






 

1 yorum: