13 Eylül 2012 Perşembe

göt resmi koyduğum iyi oldu aga



 
 
 
insan beyni çok güzeli onaylamaya programlı. normal şartlar altında gidilecek mesafeye en uzun yoldan gidip olabilecek en kolpa bahaneyi de yolu uzatma sebebi olarak sunmak için programlanmış taksici beyni bile muhatabı çok güzel olunca taksici genlerini bastırıp ''yaa siz beşiktaş mı demiştiniz duymamışım kusura bakmayın ücreti ona göre alırım'' diyebiliyor. aynı durumda aynı takside ben tek başıma (ya da genellikle olduğu gibi bi takım adamlarla' olsaydım) ''yapacağım işi sikeyim''ile başlayıp ağzıma tekme atılmasına kadar varan bi tatsızlık yaşanabilirdi.

fakat bunla gayet normal çok güzel ile muhatap olan insan beyni hemen onu haklı görüyor. misal lastfm de uyumu çok düşük gösterse ''gerçekten de yarak gibi müzikler dinliyorum hiç beirut, fleet foxes falan dinlememişim resmen hayvanlık etmişim'' diye düşünür hatayı kendinde arar insan. çok güzel iddaa bayii olsa tempobet hesabınız olmasına rağmen oradaki 3.5 oranı bi kenara bırakıp aynı maça iddaadan 2.5luk orandan oynar bir de tek maç yapamadığınız için yanına iki maç daha ararsınız.

 girişi böyle bilimselli gibi iddialı çıkışlarla yapınca devamı da aynen gelir gibi geldi ama yok lan olmaycak gibi. ama Beirut konserine gitmem lan cidden o kadar da değil. ya da bilemiyorum. şu anda kafam çok net değil ama böyle bi olay var.

neyse bayaadır göt resmi yoktu blogda kedili resim de zaten olmassa dükkanı açmayım hiç daha iyi o bakımdan iyi oldu iyi akşamlar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder