31 Ekim 2010 Pazar

kayahanlı



yukarıdaki resimde (resim deil fotoğraf diyen adam şimdiden anana bacına küfürler ediyorum) büyük usta (jedi master) kayahanı ''bi takım şeyler sonucu bazı kişilere çok kırgınım. bir hayli örselendim ama şimdi bunları burada açıklamak istemiyorum. sizin de neşenizi bozmiyim'' pozunda görüyoruz. zaten iki poz ile yaşayan bir insan kayahan. bir de aşağıdaki gibi bi pozu var.




bu da ''çok şükür hayatımı gitarlı müzik sayesinde kazanıyorum. gitarım olmasa belki esnaf olacaktım. belki manifaturacı olacaktım. belki Kayahan Börek Salonum olacaktı bütün gün börek içinde geçecek bir hayattan beni gitarım kurtardı. canımsss gitarım'' pozu. evet tek bir bakışla çok şey anlatabilen biri kayahan. sihirli mimiklere sahip. bu ikisinin dışında da sksen başka pozu bulunamaz. yani bulunur da ne gereği var gogullarda kayahan aratmanın. zaten daha önce de bi kere yaptığım bir eylemdi, şimdi bu ikincisinde daha da acı oldu. ama yeri geliyor kayahan fotosu gerekiyor insana. sırf bu anlar içinde bilgisayarda kayana fotoları depolasam daha fena. eşime dostuma ne derim lan? düşüncesi bile çok fena etti beni.


fakat bunlardan da ürkütücü olanı meriç köyatası:




resmen paralel evrenden gelen kayahan lan! ( Fringe çok güzel dizi evet. ayrıca ''peter ile paralelden gelen olivya seksleşiyor'' diye spoiler veren ebrubayan merhaba ♥) adeta ''kayahan eline hiç gitar almamış olsaydı ne olurdu?'' temalı tırt bilim kurgu filmi gibi. (bi önceki cümlede ''eline almak'' geçiyor. blogda yer yer böyle seksli erotikli göndermeler yapıyorum sinsi gibi. daha zerre hayrını görmedim ama kısmet)

bu ''deniz olmayan yerde yaşayamam abi'' pozlu foto da milliyetin pazar ekinden. evet gazetelerin pazar eklerini okumadan güne başlayamıyorum hafta sonları. zira modern bir adım var çok şükür. mesela adım Andaç yerine Bahattin olsa mümkün deildi bu tür bir davranış. Tınaz olsa cnbc-e den gelip ''bi daha sienbisiey dergisi almayacaksın lan!'' diye döverlerdi beni. ''abi ben de ustalara saygı kuşağının hastasıyım. ben de yeni dalga fransız sineması seviyorum'' diyemezdim. daha da beter döverlerdi. belki IKEA sehpamı da kırarlardı. gitmeden evimde ne kadar modern öğe varsa kırarlardı.

iyiyim böyle ya. buna da şükür...

3 yorum:

  1. "kayahan" ve "eline almak" lı satırdan sonra kustum, şimdi acildeyim.

    YanıtlaSil
  2. ahah tam su an trt'de kayahanin 25 yil once konuk oldugu program var. nilüferle kankito olduklari donemler.

    YanıtlaSil
  3. ''adsız'' lar çok heyecanlanıdırıyor lan beni. dişi heralda diye düşünüyorum sonra emre çıkıyor, erdem çıkıyor sinirim bozuluyor

    YanıtlaSil