7 Kasım 2010 Pazar

elveda zebra




evimde bir adam bana ''iki adam ki böyle bi 45-50 yaşlarında adamlar bunlar yolda karşılaşmışlar. napıyorsun nasılsın falan muhabet ediyolar. biri diğerine kızın ne yaptı diye sormuş. adam, iyi işte bizim kız da bi işe girdi patronu ona bi daire aldı. sık sık iş seyahatıne çıkıyorlar. gitikleri otellerde aynı odada kalıyorlar falan demiş ve dğerine ee senin kız ne yaptı diye sormuş. o da ya benim kız da orospu oldu ama senin kada iyi anlatamıyorum demiş. meehreher rehrhe'' diye fıkra anlatıyordu. gülmedim. bi süre yüzünde gülümseme ile baktı en ufak bi tebessüm göremeyince ''hacı senin canın sıkkın yoksa süper fıkra bence'' diyip fıstık yedi. çok net göörüleceği gibi gerçekten de yarak gibi bir fıkra. tam 45 yaş üstü stayla. apartman toplantısı, Sinan Paşa Lisesi 1982 Mezunları Gecesi vb ortamlarda anlatıldığında, anlatanı gecenin yıldızına çevirme potansiyeli var. o derece kötü.


zati görkemli bir ayrılık yaşayan bikişiyim bir de evime tekrar adamlar doluştu. bişey de diyemiyor insan. doğum günümde muhabbet kuşu yemi ile gelmişliği olan eleman var. ''senin muhabbet kuşun yok muydu amınakoym!' diye fevri çıkış yaptı bir de üstüne ayı.

bi ara apartman yöneticisi de geldi tam oldu. su faturası getirdi. ''8 lira su parası mı olur arkadaşım. sen hiç mi balkonunu yıkamıyosun? eheehe'' dedi. (balkon yıkamamanın akla gelebilecek en büyük panklık olduğu bir ortamda oturuyorum lan.) neden neşelendi hiç bilmiyorum. keşke hiç yaşanmasaydı o an. ahh buralar komple orman olaydı, panterler yeseydi beni de bu anı yaşamasaydım diye düşündüm.

aslında adamlar eve doluşmasa çok da süpersonik bişey yapacağım da yok açıkçası. mad men adamı şekli olan, iş çıkışı eve gelince kravatını gevşetip kanepede oturan, viskisini içip plak dinleyen adam deilim. eve gelince mühendislik okumuş herkesin sahip olduğu gri eşofman altı (ekrem donu. burada ekrem tam bir eşofmanlı adı olduğu için kimse yadırgamıyor) giyip FOX TV izliyorum.








Arka Sıradakilerin yenisi Öğretmen Kemali falan izliyorum. mevzular aşağı yukarı aynı yine. zati aynı bıyıklı var burada da. tek fark arka sıradakilerde liseliler 3olu yaşlarındaydı burada daha bi teen. bunu yukarıdaki fotodan da çok net bi şekilde görüyoruz di mi?



yukarıda bıyıklıyı ''eğitim falan çok önemli şeyler'' mesajları verirken görüyoruz. çok değişik şeyler oluyordu o dönem dizide evet.

onun dışında aynı. zati ergen dizisi lan hepsi aynı bişekilde. gavurun ergen dizisi de aynı hatta. neticede ergen dediğin her yerde aynı. burada ''hoco bono taktı yoooa'' diyen adamın kongoda da ''zebra bana taktı yaaaa'' diyen bi benzeri var muhakkak.

şimdi bi an düşününce banane amınakoym zebradan, bıyıklıdan ya! ne tırt şeyler düşünüyorum lan. aslında 26 yaşında sağlıklı bir insan olarak kongolu ergeni, zebrayı, Arka Sıradakler bıyıklısını falan düşünmemem gerekiyor diye bişiy de yoktur. ama düşünmeyeceğim bunsan sonra bi süre. hüzün meyvesi mandalina alır yerim. zebra da kusura bakmasın.

4 yorum:

  1. kanki ağ çoraptan sonra okumadım okuyamadım, sori!

    YanıtlaSil
  2. file çorabını sikeyim of :(

    YanıtlaSil
  3. 3 posta asıldım ananın amcıına koyayım ya. file çorap çok seksli birşey, am çağrıştırıyor

    YanıtlaSil