19 Ocak 2014 Pazar

yine otomatikçilik







...alnında çok büyük harflerle ''ÇOK SARHOŞ'' yazıyordu. ''ananıskiym çok fena sarhoş. abi sen kaç kurtar kendini benim yapacak bişeyim yok ben bu adamın alnıyım neticede ama sen ne olur kaç:(('' dedi alnı bana. bu hafifçe kızarmış ve geniş alın çok haklıydı. 


   alnın sahibi  o gece tanıştıgım bi arkadaşımın yanında getirdiği eleman ''kardeşim kadın rakı gibidir. soğuk su ister, buz ister, peynir ister, haydari ister... bitmez istekleri'' diye çok pis kitlemişti. eleman bunu bi yerden aldıysa gerçekten de internet yasaklansın amınakoym memlekette. sadece mynette okey oynansın... yok bunu kendi kafasından kurduysa bi bucuk saattir resmen fantazi müziğin genç prensi Baha (Bahattin Gündoğdu ya da bilinen ismiyle kısaca Baha (d. 17 Eylül 1969; Bünyan, Kayseri),) ile içiyormuşum. daha da fenası bunları anlatırken çok acaip mimikler yapıyordu. böyle Robert De Nironun bazen Ayvalıkta yazlık almak için, bazen evin dış cephesini komple kaplama yaptırmak için oynadıgı çok sikko komedi filmlerindeki mimikleri olur ya onlar gibi: 





bilen bilir yaman otomatikçiyimdir. ''haklısın abiler'', ''evet çok haklısınlar'' , ''anlıyorum hıhılar'' havada uçuşuyordu. ama çok darlanmıştım. beni uyaran alınla vedalaşmak için elemanın alnını öpüp ''ben kaçaym hacı yarın erken kalkmam lazım'' deyip uzasam mı diye düşünüyordum. o alnı öpme cidden çok saçma bi hareket olurdu. elemanın alnına baktım ''gerçekten de hiç gereği yok abi... yapma'' der gibi baktı o da bana. 

bi süre kafamı dinleyim diye ''aga ben bi lavaboya gideym'' diye izin istedim. ''adamsın'' dedi. (öffff amınakoym iyice Emre Çolak gibi) bi süre durup ''adamsınn, adams...Tony Adams'' deyip hehehe mehehe diye kendi kendine güldü


o masaya geri dönmeyi hiç istemiyordum. resmen rakı bitsin de siktir olup gideyim evde Beyaz TV de Derin Futbol izleyim diyordum. döndüğümde çok seri içip çok önemli bi işim varmış da yetişmem gerekiyormuş gibi tavırlar sergileyim, elemanlar ''ne oldu hayırdır'' diye sorduklarında da ''yeaa bu akşam dayımlar gelecekti'' derim diye düşündüm. o an aklıma gelen en süper bahanenin bu olmasından daha acaibi elemanların bunu makul karşılamasıydı. hiç ''yuh amınakoym bu saatte ne dayısı lan yalanını sikeym'' demediler çok şükür ve ben şu anda evde EMK Treylerin sunduğu Derin Futbolu izliyorum, kafa çok rahat

1 yorum: