3 Ocak 2010 Pazar

göte bakmak!


DİKKAT bundan sonra okuyacaklarınız (bundan önce pek bişiy yok zaten bi başlık var, rahat olun o konuda) şiddet, küfür ve seks (öyle çok dilli milli bişiyler yok ama artık olduğu kadar) içerir. öyle yani uyarıyım ben sonra kimse porno izlerken anasına babasına yakalanıp beni bu yola bu blog itti demesin. haaa bi de emesenim saçmalıyor bi süredir ben oflaynkene bi takım insanları bişeye davet ediyormuşum. yok öyle bişiy. bi kere emesenim full adam. aliyi suatı neye davet edicem lan? bu olayı msnde kişisel ileti olarak ''yea ben kimseye bişley yollamıyorum msn kayalara gelmiş benim, yoksa ben şeyetmiyorum yani'' diye yazsam çok çirkin duracaktı. belki ben öküz gibi yazıcam diye çirkin duracaktı, daha şık anlatılabilir bu maduriyet diye düşünüyorum ama yok lan derdini kişisel ileti vasıtasıyla anlatan adam olmak da istemedim sanırım. o bakımdan iyi oldu güzel oldu burda şeyetmem. neyse...

bi arkadaşım ve onun tanımadığım astsubay tipli (var böyle adamlar. kısa saç, tıraşlı yüz, gür kaş... mesela bi ümit özat bi metin özülkü ast subay tipli adam) bi arkadaşı içiyorduk. adeta ''buyrun buradan herkesin götüne bakabilirsiniz'' denmiş kadar stratejik bir yerde oturuyoruk. sahnede ağır sikko bi grup çalıyordu. böyle çok enerjik gibi neşeli gibi minyon (bence yüksek derecede gideri olan) bi solist , çok jöleli, ergen tipli sivilceli gitarist ve arka planda olmasına rağmen ''ben olmasam bu grup yarraa yemişti, çok önemli çünkü bateri işi, çok acaip işler bunlar'' der gibi bi ifadesi olan (böyle bi ifade var. hatta özellikle paso cover yapan tüm tırt grupların davulcusunda var bu) bi bateristten oluşuyordu grup.


arkadaşım solisti kastederek ''iyiymiş'' dedi. ''acaba sesini mi kastediyor'' diye düşünmeyeceğim, niyetinden zerre şüphe etmeyeceğim bir kişi olduğu için ''eet kızıl saçlı ve minyon lan zati, çok varım ben bu modelde'' diye tam bir ayı gibi onayladım. ast subay tipli adam sadece ''gider'' dedi. (o daha da ayıydı) daha 5 dakika öncesine kadar hiç tanımadığım bi insandı ve ağzından duyduğum ilk söz ''gider'' di.

bi süre sonra arkadaşım sigara içmek için kalkıp dışarı çıktı ve ümit özatımsı eleman ile kaldım. konuşacak hiç bişey bulamıyorduk ki doğaldı yeni tanışıyorduk. yeni tanıştığım insan, hemen sırtlan gibi atlayıp yazacağım nefis bi bayan deilse zaten böyle oluyordu genelde. uzun bi süre sessizlik. ya ne olacağıdı? o sırada solist kişi arkasını döndü ast subay tipli adam ''ooo hız tümseği gibi göt varmış'' dedi. bir anda yıllar önce ormanda kaybolan kardeşimi bulmuş gibi oldum. zira sık kullandığım bir tabirdi bu. yıllarca myspacede olsun facebookda olsun bir çok dişinin fotosunun altına ''maşşallah hız tümseği gibi göt varmış'' yazmışlığı olan bi kişiym. (artık o kadar hayvan deilim çok şükür, geride bıraktım bazı şeyleri) hiç tanımadığım bi insan ile göte bakmak vasıtası ile bir yakınlık kurmuş olduğumu, bayan götünün din, dil, ırk ayırmadan tüm insanlığı birleştirecek yegane unsur olduğunu düşündüm. (o ara ne içtiysem artık!)

sigara içmek için çıkan arkadaşım geri geldiğinde sandalyesi sallandığı için değiştirmek istedi. yan masadan az önce kalkan kızın sandalyesini aldı. elini sandalyenin minderine koyup oha acaip sıcak lan bu. karı yanıyomuş diyip ehaea ehaekeha diye güldü. ben de güldüm. ama bayan götüne bakmak vasıtasıyla birleşmiş bir insanlığın çok da hayırlı olmayacağını acı bi şekilde anladım. mutlu bir insanlığa dair ideallerime veda edip ekeke kokeakea diye güldüm.

3 yorum: