13 Temmuz 2013 Cumartesi

KÜÇÜKKEN BENİ AT ISIRDI



evde bi takım adamlar ile içiyordum. ortamda dişi olduğu için aşırı şekillik saçılıyordu. kızın biri karanlıktan korktuğunu söyleyince hepimiz modern insan fobileri saçmaya başladık.   ''yanlız kalma fobim var''lar ''benim bunama fobim var abi'' ler havada uçuşuyordu. amınakoym normalde en korktuğu şey sorulduğunda '''5 lira ile 50lirayı karıştırıp bakkala 5 yerine 50 lira vermek'' veya ''dolmuşta 20lira verip para üstü gelmeden inmek''   diyecek adamlar olarak şekil şekil fobilere sahip olduğumuzu iddia ediyorduk. 

mevzu bi şekilde en uyuz olduğum konulardan olan ''askerlik şöyle süper böyle süper'' e geldi.  sanki içtiğim adamlar  askerliğini tımarlı sipahi olarak yapmış adamlar amınakoym.    altlarına at ve işlemeleri için toprak verilmiş gibi paso askerlik övmeler... askerlik mevzusuna neden uyuz olduğumu  olabilecek en tırt şekilde  ''memleketten bi arkadaşın askerlik buraya çıktı. her hafta sonu geliyordu sabahın skinde yanında en az 3 adamla ve ellerinde kara poşetlerle biralarla. kapıyı açıp tekrar odama geçip yatıp uyuyordum. her seferinde bir iki saat sonra uyanınca kiminin porno izleyip asıldığını, kiminin salonda kova yaptığını falan görüyordum. odada sürekli bir sana kız mı yok devrem muhabeti dönüyordu. bu yüzden antimilitarist oldum. skerim askerliği de ordusunu da''...  diye anlattım. evet anti militarizmimin altında hiç bir vicdani, ahlaki kaygı yoktu. sadece evimde kova yapan adamlar...  gerçekten de çok çirkin bişiy düşününce. aslında bayaa haklıym lan. ama keşke kendimi daha iyi ifade edebilseydm. böyle anlatınca çok etkili olmuyor. ''ooo andaç çok özgür ruhludur yaa anti militaristtir falan'' etkisi yaratmyordu. resmen haklıyken haksız duruma düşmek:((

  ben bunları anlatırken arkamda ekranında karıncalanmış yayın olan televizyon duruyordu. adeta rastalı saçlı en az bir üyesi olan grubun  ''medya insanları kandırıyor abi yhaa'' mesajılı türkçe rak klibi gibi.  




neyse ki kısa bir süre sonra görüntü düzeldi de ''Trabzonspor yeni sezon hazılıklaına Ispartada devam ediyor'' haberini izledik,  olcay adın çok saçma bi şut çekti ahahaha diye güldük falan...  mesajlı türkçe rak şeysi bitti. kafalar dağıldı biraz. 

''keşke çocukluk travması mevzusu da açılsa da beni at ısırmıştı diye anlatsam'' diye düşündüm. evet öyle bişiy vardı. ilkokuldayken arkadaşımla okula doğru yürüyorduk. yol kenarında duran at arabaları vardı. yanlarından geçerken montumun kapşonunu ısırmıştı at. dönüp baktığımda atın ağzını görünce aklım çıkmıştı. şimdi bu olay amerikada olsa falan ben çocukluğumda yaşadığım bu travma ile seri katil olur yıllar sonra atlarla alakalı ya da bilemiyorum sadece at ağızlı insanları öldürürdüm. cinayet mahallinde sigara-kahve yapan dedektifler ''lanet olsn bu bu haftaki 3. at ağızlı cinayeti'' derdi. ama çok şükür memlekette travma geçirmek diye bişiy yok.   en fazla ''küçükken beni at ısırdı çok korktum'' diye anlatıyoruz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder